Angående betaling af hosting og domæne:

I år (og sidste år) er hjemmesidens hosting og domæne blevet betalt af andre end mig der laver hjemmesiden. Det lader til at GYS har betalt regningen på 927,- kroner i år og så har andre i skrivende stund (Lørdag den 13. juli 2024) overført i alt 655,- kroner til GYS. Jeg har ikke selv mulighed for at vise hvem der har opført penge til hvem og hvor meget da jeg ikke er en del af det, jeg kan bare se at regningen er blevet betalt. Så det er vist noget med at stole på hinanden.

Hvis du har lyst til at hjælpe med betalingen så læs forumemnet Betaling af hosting/domæne (2024).
Så giver GYS vist løbende opdateringer om overførsel af penge.
Baotian sidespejle Kymco Agility sidespejle (det runde)
Baotian sidespejle
Kymco Agility sidespejle (det runde)
Kymco Agility sidespejlsgevind på holder
Kymco Agility
sidespejlsgevind på holder
Mit højre sidespejl blev ved med at dreje nedad når jeg kørte på bump i vejen og lignende.

Det ser ud til at sidespejlet er samlet på den måde at de har strammer skruen inden i sidespejlet også sat spejlet på til sidst.
Men jeg syntes ikke det ser ud til at man kan tage spejlet ud igen og hvis jeg prøvede ville det måske gå i stykker så jeg borede i stedet et hul helt ude på enden af spejlet modsat stangen som holder sidespejlet på styret.

Inde i sidespejlet er der en 8 mm møtrik med nylon lås.
Under skruen er en fjeder.
inderside af højre sidespejl
inderside af højre sidespejl
skrue på inderside af højre sidespejl
Ved at borer hullet stort kunne jeg få noget værktøj ind og stramme møtrikken så det sidder mere stram og ikke så let flytter sig ved bump i vejen.
Hvis du borer hul i sidespejlet så pas på idet boret går helt igennem fordi hvis det rammer spejlet kan boet tage noget af spejlets reflekterende bagside af.

Det værktøj jeg har var lige kort nok til at nå igennem så jeg måtte lave lidt om på værktøjet.
Men måske det er lettere at bore 2 huller ved siden af hinanden på bagsiden af sidespejlet ved møtrikken så man lige kan få en lille ringnøgle ind.