Nåå da da, bageenzymer kan købes mange steder til en kg pris fra lidt over kr 100. Der skal bruges en mængde der svarer til 1-2% af melmængden. Og damp laver man ved og placere en bradepande i bunden af en opvarmet ovn og smide en kop vand eller to ind i samme. Metoden kræver så man er en lille smule mere håndværker når man efterligne håndværksbageren hjemme i køkkenet, end håndværksbageren er. Husk at alt kan læres i teorien på internettet nu til dags. Der var mere besværligt i gamle dage hvor man skulle ud i byen og tigge indigenserne ved min nu afdøde onkel, der tilfældigt havde en bagerforretning i mange år.Kymconørden skrev: ↑14. marts 2023 04:28 Den proffe bager, kan noget med damp, og noget med BageEnzymer, som vi almindelige nok aldrig lærer..
Men fint. Et stykke lunt/ristet brød med smør/ost, så er jeg glad!
Bare klø på, hilsen Leif.