Nyhed: "Clima ONE" (elektrisk kabinescooter)

Her kan vi vise nye elektrisk køretøjer efterhånden som de kommer
Brugeravatar
scootergrisen
15. Rang
15. Rang
Indlæg: 8218
Tilmeldt: 11. april 2010 11:30
Scootere: Kymco Super 8 4T 50 cm³
Kontakt:

Nyhed: "Clima ONE" (elektrisk kabinescooter)

Ulæst indlæg af scootergrisen » 25. april 2020 12:52

Jeg opdaterer dette første indlæg efterhånden som der kommer mere information.

climacar.dk skriver at de snart har Clima ONE som ser ud til at være ligesom Ugbest Cabin-E3 men da de ikke har den endnu og billederne er fra fabrikken så får den sit eget emne indtil vi ved mere om den.

I modsætning til T. Hansen skriver de at de også tilbyder den med litiumbatteri hvilket nok skal give mulighed for længere rækkevidde end de 45/op til 50 km som de skrive 45 Ah-standardbatteriet giver som formodentligt er bly-syre.

I forhold til det jeg har set med Ugbest Cabin-E3 er forskellen i billeder fra fabrikken:
fronten/forlygten
fodpedal
ingen bremsegreb
kopholder til venstre for forsædet
bagageholdere på taget

Men ikke sikkert billeder passer med det Clima ONE kommer til at være.
DKK 59900,-
Nyeste model fra ClimaCar Aps. Clima ONE. Vores "high end" luksusmodel. Et køretøj som både skal ses og prøves. Clima ONE har store døre for nem ind og udstigning både til for og bagsæde, og kan desuden monteres med drejesæde foran, for de mest besværede af vores kunder.

Kabinescooteren har et interiør som nye minibiler. Paneler og sæder er i høj kvalitet. I instrumentbordet sidder alle nødvendige kontakter til betjening af bilen. Clima One er udstyret med en 7" Touch skærm. Herfra betjenes multimedieanlæg, håndfri telefoni, bluetooth og radio. Virker som skærm for bakkamera og info skærm under kørsel med oplysning om fart, lys, blinklys, multimedie info og batteristatus.

Clima One er konstrueret med 2 ” In Wheel Motors". En motor for hvert baghjul, hver på 1000 w. Denne konstruktion giver dig og dine medpassagerer en jævn og støjsvag kørsel. Og med 2000 watt er der ikke mange bakker i Danmark, som ikke kan forceres.

Rækkevidden for din kabinescooter Clima ONE, med en standard batteripakke (60v 45 ah.), er op til 50 km. Dette dog meget afhængig af årstid, belastning, vægt, dæktryk og køremønster.

Har du brug for større rækkevidde kan vi tilbyde forskellige andre batteriløsninger, fra kraftigere AGM-batterier til litium pakker.

Hastighed
Op til 30 km/t
Rækkevidde, op til
45 km, afhængig af køremønster, årstid, belastning, vægt og dæktryk.
Motor
2* 1000 watt (en motor på hvert baghjul)
Batterier
Standard 5*12 volt 45 ah. (60 volt)
Max personvægt
230 kg.
Bremser
Skivebremser for og bag.
salg.jpg
salg1.jpg
salg3.jpg
salg4.jpg
salg5.jpg
salg6.jpg

Besvar